Han sa: Ohoj det var väldans.

Nu får skolan ta slut. Nu är det tråkigt.
Katja pratade om att läsa vidare idag. Ångeeeest. Alla tog lappar utom jag, Titti och Carro. Vi gör något annat istället.
Sitter på musteriet nu..det är tråkigt.
Allt är visst tråkigt just nu.
Pratade med C.T igår om utlandspraktiken. Jag fick praktisera i Värnamo. Orkar inte vara i Tyskland i tre veckor, tänkte fjäska in mig någonstans så man får jobb till sommaren OCH hösten. Palla vara arbetslös.

Filmvisning på Bio Scala på fredag kl. 19.30 och jobba på Madison kl.21.30.
På lördag tar jag tåget hem till Småland så får jag se vad som händer.
Mycket smålandsresor nu för tiden.

Pusskram
/Stushi


Helgen

Efter att ha försovit sig igen tog jag en långhelg och åkte till Värnamo redan i torsdags. Jag gick till mikael, vi åt mat och tittade på Filippa Bark.

I fredags tog vi oss till Hjällstad (fast att Mikael inte mådde bra) för att shoppa kläder på Lager 157, jag hittade en kjol medan Mikael hittade 8000 T-shirts och man får inte glömma de fina, fina raggsockorna han köpte också.
På kvällen gick vi på kalas och fick tacos.

På lördagen fick han vuxenpoäng och blev lägenhetsägare, efter det fick vi fika..mm så gott.
Mamma fick bjuda på mat klockan tre, kyckling/quorngryta blev det. Lilla Calle var där också han berättade om hela sitt liv och fick öppna försenade julklappar. Carsstämplar och spidermansuddigummin bl. a. Sen körde vi Micra...
På kvällen kom Alle och Thom, vi åt kinamat, drack öl och såg på handboll + lite schindlers list fast den var alldeles för deprimerande så det blev guitar hero istället. Sen blev Thom för trött så de stack hem vid halv tolv-tiden.

Söndag tog vi med oss hunden till golfbanan och gick en runda. Mikael slog bollar fast att man nästan kunde åka skridskor på gräset. Sen blev det en äcklig pastasallad och powernap.
På kvällen hälsade jag på mamma en stund sen fick jag klyftpotatis och quornfiléer hos Mikael.
Det blev film med Johnny Knoxville och senare kom Malin a.k.a Mutthead och hälsade på en stund hon hade träningsvärk..söt.
Efter det blev det natta och upp tidigt idag.
Alltid lika jobbigt att lämna pojken.


Pusskram
/Stushi

Idag försov jag mig.....

IGEN!
Mitt alarm ringer inte. Så nu har jag två skolkdagar denna veckan..bra där Stina...men det var inte med fliiiiit.
Men det blir så ibland, får köpa väckarklocka eller något.

Satt på Musteriet ett tag igår, Titti kom också det var kul. Sen gick jag och Titti hem till mig och åt och kollade på balklänningar. Senare kom Carl och daniel, de bjöd på vin och var trevliga.
Sedan ringde Mikael♥. Han är fin , vi har tre veckor och han bor alldeles för långt bort.

Snart är det helg, då blir det lager157.

Pusskram
/Stushi

 


Lundi

Har haft en lektion idag. Matte på en timme. Skönt.
Nu har musteriet äntligen öppnat så nu slipper vi trängas i min stuga. Kul att träffa alla igen.

Helgen har varit mycket bra särskilt med tanke på att jag fick ledigt på fredag också. Träffade Mikael både i torsdags och i fredags. Åt mat och såg på lost...aaasmycket.

I lördags åkte vi till A6 inga byxor passade gossen. Det blev en skjorta istället...en lika dan som Thom. Jag fick en T-shirt.
På kvällen var det middag med Alle och Thom. Lax, vin och dubbla efterrätter..mmh så gott.
Thom gillade visst vin. Jättemycket. Vi spelade sjuan också och Mikael trollade med kort och visade sedan tricket för alla.Bra!
 
Jag köpte min livs första bil igår också. En röd nissan micra. Den är fin. Kanske skulle ta körkort också så man kan köra den.

Pusskramhej
/Stushi

Fredag och ledig..mm

Jag har varit vaken sedan 07.00 då M väckte mig. Han körde sedan hem mig så att jag skulle kunna sova men jag sket i det. Gick istället och kokade ägg och åt frukost.
Satte mig sedan i soffan för att se på Mtv, läsa tidning och facebooka mig samtidigt. bra!
Tänkte ringa Alle sen så man kunde ta en fika med henne. Dock vet man aldrig vad hon kan hitta på istället. Fullt upp den kvinnan. Jag och Lillamalin har diskuterat det. Hur orkar hon göra allt på samma dag? Rastlös kvinna.

Ikväll tänkte jag umgås med kvinnorna en stund fast Lillamalin ska nog till harry's.
Sen tänkte jag sova hos M och imorgon åker vi till A6 Jönköping. Inte för tidigt. Jag är pank. Bara en vecka kvar till den 25:e. Jes!

http://www.youtube.com/watch?v=pv5zWaTEVkI
Rullbandspojkarna

pussokram
/Stushi

This is the world that we live in

Nu har ,skolan börjat igen. Känner inte att det är speciellt roligt alls och så verkar det på alla andra i klassen med.
Har ett halvår kvar att ta sig igenom sen blir Gm06 arbetslösa fast det kanske bara blir jag, Caroline och Titti som blir det eftersom det endast är vi tre som aldrig kommer att läsa vidare. Det löser sig, jag ska jobba.
Hoppas vi är lediga på fredag så jag kan åka upp till värnamo på torsdag och få en långhelg.
På lördag ska jag till Jönköping med M, det tror jag blir trevligt.

Musteriet är stängt och hela Båstad verkar vara ledna för det men det öppnar igen på måndag.

Oscar åkte inatt tidigt, han ska vara borta mycket länge tillsammans med Anton och Hampus. Hoppas jobbet är tråkigt så de kommer hem snabbare i stället. Nu var jag ond men inget elakt menat.

Lyssnar på The Killers oavbrutet nu, tror att de har gjort världens bästa album. Jag har även städat min lilla stuga idag till dem.

Igår var flickorna här. Först jag och Titti, vi åt choklad och såg på tv sen kom Michaela. Vi tittade på balklänningar och tattueringar sedan kom Challe och Oscar, de spelade yatzy och Oscar pratade med gud i min fjärrkontroll och tog sedan farväl.


Nu ska jag plugga organisation och ledarskap.

Hejedååå
/Stushi

PS. Jag har världens finaste Hello Kitty-påslakan.





B-town in V-town

Måste sammanfatta Nyårsafton först.
Vi samlades vi fyra flickorna hos Lillamalin för att göra maten och fixa oss. Vi tog ett glas vin sen bar vi av till Mimmi för att ha lite knytkalas jag, Lillamalin, Malin, Alle, Amanda och Mimmi. Senare kom pojkarna och vi dansade och drack tills klockan blev halv tolv. Därefter sjöng vi hela vägen ner till stan och jag hoppade av gänget vid café snipen för att umgås med honom. Ja, han som sedan blev min pojkvän på nyårsnatten.
Hälsade på många trevliga människor och jag sjöng singstar med nästan alla på festen. Det var roligt.
Sedan gick vi hem vid halv fyra-tiden.
Lyckat blev det i alla fall.



Jag har haft otroligt roligt i helgen.
Titti och Bullen var i Värnamo och fick bo hos mig när mamma och Hans var på spa i Halmstad.
De kom i fredags och jag hade lite fest i lördags slappade vi hela dagen i soffan och tittade på the Hills sen tvingade jag och Lillamalin ner dom till ishallen för att se på Hockey. De fick se min pojke. "Det är som att se en kändis" tyckte Bullen. De tyckte det var roligt med hockey men mest när det var slagsmål.
Efter det åt vi mat. Senare kom Mikael, Thom och Palm och såg på film. Sedan gick vi och la oss, han sov här också.
Söndag var det slappe med The Hills hela dagen också, vi åt god mat, quorngryta och ris sen kom Mikael och Thom och vi såg på film igen.
Måndag kom mamma och Hasse hem vi flickor låg och segade oss. Sen gjorde vi oss i ordning för att sedan bli hämtade av malin för att sedan åka till Kryll på förfest. Mycket folk var det. Vi drack liiiite för mycket viiin men det var roligt ändå. Efter det blev det harrys som var mycket kul.
Sen gick vi på efterfest, om man kan kalla det det. Vi såg på hockey och åt chips. Bullen åt både pizzasallad, chips och drack fanta som hon sedan klöktes av. Båda kvinnorna hittade pojkar det var kul.
Måndag var det bara slappe och kvinnorna tog tåget hem kl 16.33. Då åkte jag till malin och sen gick jag till honom.





RSS 2.0