Erik Hassle



Hurtful

Min helg

I fredags åkte jag till Värnamo. Jag blev hämtad av Nickeplast som hade bråttom till systembolaget och skulle till Jönköping. Han körde hem mig och slirade sedan iväg. Efter det kom Hasse med färska räkor och baguette..mmh. Mätt och go' trallade jag ner till Mikael och efter det åkte vi och köpte naturgodis och melon. Han fick kinamat också. Vi satt och slötittade på snakes on a plane (världens sämsta film) sen blev det natta.

Lördag tittade vi på golv och väggfärg. Det går framåt med lägenheten. Efter det målade vi lister,listerlisterlisterlister och fick räkmacka och räksallad till lunch.
Sen åkte vi och handlade. Jag fick klyftpotatis och quornburgaren, Mikael åt både lax och fläskkotlett, och glass och bär till efterrätt. Aaasgott. Efter två glas vin, dubbla portioner och glass pallade inte Mikael mer utan somnade av mätthet.jag med. Vaknade sedan klockan ett och ramlade i sängen.

Söndag målade vi åter igen lister och fick middag kl 17.30 hos Mor och Hans. Spagetti med quornfärs. Niklas var också med. Satt sedan och slappade, tittade lite på tennis med Hasse och packade ihop mina grejor för att sedan ta oss hem till Mikael och dricka the och äta kakor. Satt och kollade på film och gick sedan och la oss.


Han målar, jag börjar bli trött




redan torsdag, skönt.

Idag torsdag vaknade jag kl.07.50. Matilda vaknade senare, hon sov hos mig. Det var mysigt att vakna och inte vara ensam i morse.
Kl.09.00 gick vi till skolan och hade engelska till lunch. Vi fick soppa, soppa med senap..mmh.
Efter det gick vi till Musteriet.

Spänn så många muskler du kan i hela ansiktet.


Ge-mig-kameran-posen..som Alex kom på idag.


gyyd vad kul det var..hihi hoho så kul


Matilda täckt av senap..mmh senap

Igår kväll kom Sophie och impulshälsade på mig sen kom Matilda. Vi såg på världens sötaste film. Jag vill ha den. hette den Little miss sunshine? tror det.

Efter att ha varit i småland i snö och slask så var det ganska trevligt att komma till Båstad när det var såhär fint.


I morgon ska jag träffa honom♥

Ha en trevlig helg.
//Stushilövlöv

Vem vill gå i trean nu?! ALLA ALLA!

Om hundra dagar tar jag och Gm06 studenten.
Det tycker jag är kul.

Jag har varit på Väla idag, eller Valö som Mikael hade sagt, med Cacca och Pontus i en kvart.
Jag fick köpa svarta tygskor och svart handväska.

Snart kommer Matilda, hon ska sova här. Hon är knäpp.

hejedåe!




2

Det är måndag och jag sitter i Värnamo och klistrar lappar på mina läppsyl till projektarbetet.
Kul.
Helgen började i torsdags och jag var i Värnamo kl 17.42. Mikael hämtade mig och han stack och spelade innebandy medan jag gick till harrys med lillamalin, alle, freak, jonas och Daniel. Johan kom också. Jag och Alle spydde nästan av hunger och fick vänta en timme på maten som blev skagenwraps med pommes.mmh.
Gick sedan och köpte naturgodis medan Mikael spelade match. Han kom hem och vi gick och la oss.

Fredag: Jag satt hemma och slöpluggade engelska hela dagen, Mikael blev lägenhetsägare. Jocke kom på kvällen och jag åt hemma med familjen sedan blev jag hämtad av Mikael och jag fick se lägenheten. Satt sedan till halv tolv med engelskan.roligt.

Lördag: Kl 09.00 steg man upp för att åka till lägenheten och måla hyllor och garderober. Mikael fick riva väggen. Kul tyckte han.
På kvällen blev det grekisk sallad..ååh så gott. Kollade sedan lite på melodifestivalen men fick åka till Bredaryd en vända.
Två månader hade vi också

Upp tidigt på söndag för att måla ännu mer. Åkte sedan till Kulltorp och hälsade på pappa och Liselott. Jag fick sjal, parfym och hello kitty-datormus..hoho..nuuubliihooonglaad. Vi fick lasagne också, den godaste vi ätit också för den delen.
Sen drack vi the hos moshan och såg sedan på film tills vi nästan somnade.

Har haft feber hela helgen så jag stannade hemma idag. Ska väl måla idag med sen blir det mys.

Fockyuu



RSS 2.0