Ännu en söndag

Fest på pepe's bodega var det igår. Bullen, Cacca, Oliver och jag satt och förfestade i min lilla stuga och gick sedan in tillsammans....oliver är stek. Det var mycket roligt och fullsmockat med folk. Dock inte loft...synd.
Tappade bort mig själv lite för ofta med jag klarar mig alltid. Slutade med att jag tog sällskap hem med Daniel och Filip som också lurade mig att det inte var efterfest. Skitsur blev jag...ganska roligt såhär i efterhand.

Jobbade på sexton i fredags i garderoben och fick en ny vän, mycket trevlig tjej. Skulle sedan på efterfest men pallade inte fulla människor så jag tog med mig bullen och filip hem.

Vaknade klockan elva av en pigg filip, sedan kom Svinto och våldgästade. Skulle sedan gå på julmarknad igår men vädret var inte snällt så jag pallrade mig upp till Musteriet och drack glögg och åt pepparkakor med Antenn. Sen kom miccis, hanna, hugo och charlott..Kul. Gick sedan hem för att göra sig i ordning till pepes.

I onsdags var det studentfest, riktigt lyckat och mycket folk. Titti, bullen, jag, Filip, Daniel, Hampus, Svinto, Miccis och hennes vän Matilda var det som var hos mig på förfest...trevligt. Gick hem vid ett och sov.

Ska börja med estetisk verksamhet imorgon, ska bli rilktigt kul. Ska spela in en film i klassen, SKRÄCK...jä. Har fått Mysteriet på greveholm-pappan som en slags handledare.

Nu ska jag slöa.
pussochkram
/Stushi

Söndag

Härligt att man vaknar klockan 16.20 idag. Jobbade till 02.30 sedan gick jag hem och tog en kopp the så jag kom väl i säng lite för sent. Jag fick sitta i entrén idag ganska långtråkigt men det var okej. Träffade lite roligt folk i alla fall.

Skulle till Emil på 17-årskalas i fredags men jag pallade inte vara i Båstad så jag ringde Jockeplast och frågade vad han skulle hitta på. Han skulle upp till Värnamo och tvätta så jag drog med mig Bullen och vi tre stack upp till Värnamo. När vi kommit fram fick vi lasagne a la Hans Palm...mycket gott. Sedan gjorde vi oss i ordning och stack ner till Mutthead för att förfesta, för en gång skull med lite andra flickor som jag aldrig träffat innan. Gick sedan på Harry's vilket faktiskt var riktigt roligt med mycket folk fast att det var helgen innan löning.

Vaknade runt tiotiden, efter att ha gått igenom sta'n, och åt frukost (medan Sophie sov) med Mor, Hans och Jocke.
Väckte sophie och mamma försökte nästan tvinga henne äta upp allt hon hade i kylskåpet men Sophie svarade snällt "nej tack" på allt. Fick lära mamma lite hur man lägger upp bilder på facebook och kramas lite. Kl. 13.30 var jockes tvätt klar och 1,5 timme senare var vi framme i Båstad. Så jag satt i min lilla stuga tills jag skulle börja jobba.

Det var min helg (förutom att jag är ledig på måndagar) så nu väntar jag bara på att Bullen och Titti ska komma.

//Stushi

Måndagar = 0 lektioner

Jag gillar det, att inte ha lektioner på måndagar. Ibland är nya scheman bra. Stannade därför i Värnamo ett dygn extra...skönt.
Sov hos Lillamalin i söndags tillsammans med alle som mest satt och pluggade medan jag och Malin fulade oss och filmade med min mobil.
Åkte till båstad 12.06 och gick till musteriet direkt. På kvällen gick jag, titti och Sophie till johnny efter att ha suttit hos mig en stund. Där träffade vi bl. a Tobias, Michaela och Oliver. Tobias löste rubiks kup liiiite för snabbt. Störigt.
I tisdags var det skola, musteri och sedan hem för att senare ta en promenad till Oscar där vi mötte Hampus. Cruisade ner till mitt lilla hus, drack kaffe och tittade på tv. Senare kom Cacca och höll oss sällskap.
Igår var det skola, vi övade på pjäser på engelska som vi fick hålla idag. Det var roligt. Efter skolan blev det Musteriet såklart för att sedan dra med Titti och Sophie hem till mig. Vi tittade efter resor till Thailand men blev lite tveksamma efter att ha kollat tsunamiklipp och för att resorna är lite för dyra för oss studenter. Sedan fick Sophie ett ryck och fisk ett friskis och svettisryck. Rättare sagt så hade vi tre gymnastik i min lilla stuga. Sjukt.
I dag var det uppspelning av pjäser i skolan, Matilda fick cred av engelskaläraren.
I morgon ska vi på kalas till Emil som bor bara 100 meter från mig, drar kanske till Madison en stund också. Hoppas det blir en rolig kväll.
På lördag blir det jobb på Madison. Undrar vad jag ska jobba då? troligtvis i garderoben, men man vet aldrig vart man hamnar.

Ska till Norge över nyår, till de norska pojkarna vi träffade på Kanarieörna. Gud vad bra det kommer att bli, komma i från Båstad lite. Vi ska bo i en stuga på Jonas tomt alla sju. Det blir nog bra. Har aldrig varit i Norge heller..spännande.

Nu ska jag fortsätta ha lite ångest för att jag inte har gjort engelskauppgiften men den gör jag i morgon.
fockyuu pussokram
/ Stushi





Ett långt lov

Jag vill ha tre hundar, en snäll, en jättemegafarlig och en mittimellan. Eller så kan man ha en gorilla för han kan välta träd i skogen och då kommer det koda och då slipper vi köpa tuggummi i tuggummiatomaterna.
//Kalle 5 år.

Nu har skolan börjat igen, efter tre veckor av bara slappande. Har varit i Värnamo lite och i Kulltorp för att fira pappa som fyllde 50 år i torsdags, tittat på film i 5 dagar i streck med värnamobor, jobbat både 31:a och 1:a, firat miccis som äntligen har fyllt 18.

I helgen har vi firat Antonia och Emmy, de fick picnick i skogen i Torekov som vi i klassen fixade, vi drack bål och öl i skogen.mmmm..sen lämnades de på spa medans vi gjorde i ordning inför kvällen, fixade mat och dukade och lite så. Sen blev det klassfest på kvällen och Filip och Daniel kom och visade vår älskade film: Trotziga världar. Efter det blev det madison och sedan hem och lägga sig.

I lördags var det bara att slappa hemma hos mig, och sedan göra sig i ordning inför kvällen för att gå på Mårtengås i Hasslöv. Det var kul, gratis vin och vår film är väldigt omtalad. Roligt! Efter det blev det Pepe's vilket var väldigt kul faktiskt med mer folk än förväntat, dans och hem och sova.

Nationella prov i svenska idag, tror det gick bra.


Nu har jag bestämt mig, det blir Swen min fina holländare som jag gifter mig med. v

Puss och kram
// Stushi


Liiite för söt!

I wish I could be with you right now and hold you in my arms and kiss your beautifull face.

You just make me weak in the knees.//Swen

Nu dog jag lite.


RSS 2.0