Nyår

Just nu sitter jag hemma i Värnamo, har varit här väldigt mycket under lovet. Väldigt skönt tycker jag. Slappar och tar det lugnt hela tiden, lite för lugnt kanske.
Julklappar fick jag fina. Resa till New York av Moshan och fina skor, kamera av pappa och smycken och pengar. Jag gillar jul.
Så i juni drar Stina för första gången i sitt liv till Amerikat som man säger i småland.

Juldagen festade många men inte jag, jag var duktig och satt och tog betalt och stämplade på Madison. Fick umgås med mina söta, rara flickor också. Åkte sedan hem igen för att fira jul med syster Helena. Blev sedan hämtad i Kulltorp sent på natten av sötapojke. Fick fin julklapp av honom också.
Ska ner på stan om en stund och fika med Lillamalin, Mimmi och Amanda. Vi ska planera lite för i morgon. 
Nyår blir knytkalas hos Mimmi sen drar vi väl ute efter för många glas vin och alldeles för höga skorn för att se på fyrverkerierna.(konstigt ord)
Hasse drar väck golv och mamma lägger pussel och sjunger på franska. Bra grejor. Moshan kan sjunga "det gör ont" också. Det har stina på film.

Jag måste solduscha.

På fredag kommer de finaste jag vet

Gott Nytt År
//Stushi

Sista höstterminen i skolan, foevah!

Michaela De Goyeert gjorde min och många andras dag lite bättre genom att säga så. Tur jag har öron annars hade mitt smile gått runt huvudet när jag tänker på det.

Lussevakan fick de flesta fira, inte jag. Jag fick stå i garderoben på sexton. Det var en upplevelse, ganska jobbig faktiskt. Under fem timmars spring hann jag inte ens äta min banan. Stackars, stackars mig.
Hora, slyna och fitta är några smeknamn man får när man jobbar inom garderobbrnschen. Sextonåriga kvinnor är för härliga.

I lördags var jag på julbord på High Chaparral. Min bror är bra han bjuder på mat och vin. Hela Emils Kompisskara + jag, Alle och Lillamalin + Mamma och Hasse var det som var bjudna. Det var förkrök hos Emil fick sedan åka limousin i två lass för att äta. Några glas senare var det dans på salonen och vid halv tio var det förfest innan harrys hos Emil : Han har asmycket sprit hemma!, sa Petro. Så hela gänget med Mamma och Hasse partajade hos Emil vilket var mycket trevligt. Mamma blev väldigt "glad" som hon uttryckte det och frågade vartenda pojke hur långa de var. Svarade de då 175cm så löd svaret : Nej, det går inte min flicka vill ha långa pojkar. Hon är nog lite sjuk.
Efter det körde 3 taxis oss in till storsta'n för att gå på harrys. Inte Stina, hon gick någon annan stans.

Söndag var trevlig filmkväll och måndag var det sista filmningen i skolan.
Hem igen samma dag för att ha ännu en myskväll och på tisdag samma sak. Jag lagade quoornfärs, det uppskattades faktiskt.

Imorgon blir det jullov för Båstad Privata med julmat i skolan och sedan kyrkan.

Fredag blir det Harrys i Värnamo då det kommer bli mycket folk. Trevligt!

Sen ska Stina bara köpa klart sina julklappar, då kommer ångesten släppa helt.

/Stushi

RSS 2.0