Kanarieöarna

Herre Gud, vilken underbar vecka!

Fest, fest och fest..det tycker jag är kul.
Jag har druckit rosévin varje dag(kan ju nämna att jag betalade ca 15kr för en liter), badat i polen, solat, varit på stranden liiitE för lite, ätit såå gott och dyrt, shoppat hello kittysaker såklart, åkt på partybåt med norskar som vi träffade, Jonas, Ola, Salve och Stian, blivit kär och träffat min blivande man som också ska bli mina barns fader tänkte jag, festat på balkongen, fått klagomål, efterfestat, klarade nästan hela listan( förutom bajsa i polen), blivit lite brun, gått på chinawhite,scandic,zigzag,pacha osv, pratat med ovettigt folk, varit på marknad för att sedan bli spysjuk, fått skäll av två spanska tanter, köpt armband, badat i havet mitt i natten, filmat massor, haft skrikande barn runt omkring oss Överallt!, blivit borttappad, varit på netto.

Jag har haft fantastiskt kul med mina vackra flickor och Oliver.

Kom hem i lördags kl. 22.30 gick till pepes med sophie och oliver, träffade Jockeplast och alla andra fina, partajade även i söndags vid hälsostudion, trevligt. Idag kom jag hem till Värnamo och fick träffa min älskade mamma som fick en sjal av mig, fick träffa malin mutthead och Alleballe och jag fick gå på citygross.


Min fina, fina holländare, när får jag träffa dig igen?

35 timmar kvar

Japp, så är det! om trettiofem timmar sitter vi på flyget påväg till Playa del inglés...härligt pirrigt!
Just nu sitter jag på musteriet med ovettigt folk som spelar "med andra ord". Ska hem snart snart och packa och fixa det sista.
I morgon blir det filmning hemma hos Sofia med klassen. Kl. 08.00 ska det vara! Yes!
Jag har tränat idag också i 1½ timme skönt. Fick ha en personlig tränare som skulle visa hur jag skulle bära mig åt för att få snygg kropp. Hoppas verkligen att jag får megasnygg mage med de hemska övningarna. Ryser vad jobbigt det var. Glömde stretcha också. Tusan! Träningsvärk!
Fockyuu, pussokram!
Stushi


Fem dagar kvar!

Ja, då var det fem dagar kvar tills playa del inglés!..jag måste börja packa.
Måste berätta lite om förra veckan.
Onsdags var det hemma at Stushi's house sedan bowling där vi drack champagne..(precis som man brukar göra på en bowlinghall)..vann i alla fall, sedan stushi's house igen. ganska trevligt.
Torsdagen var det 70-talsfest på club underbar mycket roligt. Startade hemma hos mig med en affromichaela som fönade sina jeans på ett konstigt sätt, sedan var det malins och pernillas hus med tjejförfest som vi fick skrivet stort på våra armar, efter det blev det cc som det också kallas, massor av dans och snygga outfits. Och såklart efterfest, vilket jag trodde skulle bli hos mig men nejnej LOLLO var det ju, fast inte det heller utan kristoffer. Där åt vi fallafel och glass...mm gott.. hemma vid fem samtidigt som man fick ett icke förväntat möte.
Fredag var det kräng- och idolkväll hos mig och sedan en film..hipp hiip hora..host! Bullen sov hos mig och "smög" som vanligt.
Lördag fick jag jobba på Madison's för första gången, jag fick sitta i etrén..det var kul, många väldigt trevliga människor som ville prata och hålla mig sällskap. Kl 02.30 var det efterfest på parkvägen, ovettigt men sant. Träffade ålande människor och fick en ny vän som bjöd på rosévin..gott. Gick hem och sov i följd av ett par träskor.
Söndag var det bara slappe och sophie och challe kom och tittade på parlamentet + ostbågar.
Idag har jag varit i skolan, på körskolan(som gick väldigt bra btw) och på musteriet..Var även på hälsostudion med Oscar, och pratade med någon tant som ville att vi skulle börja träna för endast 3000 kr för ett halvår..NOS THANKS!
Nu ska jag nana!
fockyuu pussokram
Stushi

Låt oss åka till Playa del ingles!

Vilka bra idéer folk kan ha ibland, och Stina som vanligt ganska inpulsivt bestämmer sig på en timme eller två att även hon ska följa med. Bra tänkt!
Så det blir jag, Titti, Bullen, Miccis och Oliver som åker iväg. 18-25:e oktober ska det vara.
Jag ska handla alla Hello Kitty-saker i världen, och så ska jag sola och bada, och jag måste shoppa normala saker (för Titti ska köpa konstiga saker), och förhoppningsvis hittar jag något fint till både mamma och pappa i födelsedagspresent, måste köpa skor och klänning och konstig mat(Titti får köpa normal) någon måtta får det vara.
Har btw äntligen fått sätta upp min Hello kitty-klocka på väggen som jag köpte i torsdags då vi åkte till väla med tyskarna och klassen. Lite oväntat men mycket skoj!
Idag har jag varit i skolan ännu en seg och långvarig tisdag, fast med musteriet så blev den lite roligare, gick hem åt mat (keso ska det vara), var ute och sprang både idag och igår..åh så duktigt! Nu ska jag bli fit (fult ord tycker titti).

God natt

Titti är inte bara dum, hon är snäll också...alavjo

Är inte detta den finaste klockan i världen!? Den tickar jättehögt:)
Stushi

RSS 2.0